fbpx
Strona główna » Współpraca

Współpraca

Dodane przez Alicja Ogonowska

Gotowanie, tworzenie nowych przepisów oraz fotografia kulinarna to moje pasje. Oprócz bloga prowadzę również profil na Instagramie oraz na Facebooku. Jestem otwarta na różnego rodzaju współpracę i chętnie rozważę wszelkie propozycje. Każda forma współpracy omawiana i wyceniana jest indywidualnie. W tym celu proszę o kontakt na adres e-mail kontakt @ alicjaogonowska.pl lub skorzystanie z gotowego formularza. Jestem pewna, że wspólnie dojdziemy do porozumienia 🙂

Przykładowe formy współpracy obejmujące bloga, Instagrama oraz Facebooka

  • opracowanie przepisów z lokowaniem produktów
  • testowanie produktów spożywczych i sprzętu AGD
  • recenzje książek kulinarnych
  • fotografia kulinarna na zlecenie (portfolio), także dla restauracji ze Śląska (Gliwice, Zabrze, Katowice, Chorzów, Bytom)
  • promocja produktu Klienta na kanałach social media 

Wybrane realizacje:

Promocja książki „Misa mocy” wydawnictwa Znak

  • Post ze zdjęciem inspiracji kulinarnej z książki
  • Organizacja konkursu na Instagramie
View this post on Instagram

[ROZDANIE!] Miała być dzisiaj #wiosnawpełni na #instawtorek a jak na złość jest wyjątkowo brzydka pogoda 😭! Dla mnie wiosna to przede wszystkim zieleń, rośliny, nowalijki – korzystam z tego jak mogę, dlatego teraz na prawie każdej kanapce zagości u mnie kępka pietruszki z ogródka mamy i kiszone rzodkiewki. No właśnie, faza na kiszenie czego się da trwa, mąż kręci nosem i nie uznaje niczego poza ogórkami i kapustą. A kiszenie to przecież super sposób na niemarnowanie nadmiarowych warzyw. Takie i inne ciekawe sposoby na życie bardziej w stylu #zerowaste i w zgodzie z planetą znajdziecie w książce Misa Mocy @misa_mocy . Premiera książki już jutro, zachęcam Was do kupna bo dzięki niej każdy małymi krokami może wprowadzić zmiany w swoje życie! Tymczasem razem z wydawnictwem @wydawnictwoznakpl mam dla Was do rozdania 2 egzemplarze książki!
Zasady: Napisz w komentarzu swoje sposoby na niemarnowanie jedzenia i oznacz 1 osobę, której chcesz się pochwalić swoimi patentami. Z komentarzy wybiorę dwie najciekawsze odpowiedzi. Konkurs trwa od dziś do niedzieli 10.05.2020 do godziny 20:00. Wyniki ogłoszę w poniedziałek 11.05.2020 na moim story, zwycięzcy otrzymają wiadomość prywatną. Instagram nie jest organizatorem ani sponsorem rozdania. Książki zostaną przesłane zwycięzcom przez wydawnictwo po podaniu danych do wysyłki. Wysyłka tylko na terenie Polski. ____ #misamocy #kuchniadlaplanety #wtorek #wiosna #niemarnuje #kanapki #dziewczynykfs #kobiecafotoszkoła #rozdanie #konkurs #rozdanieksiążkowe #smacznego #sniadanie #kanapeczki #domowychleb #chlebżytni #chlebnazakwasie #domowapiekarnia #pieczywo #gliwice #nowalijki #szanujejedzenie #pyszności #zdrowesniadanie #rzodkiewka #kiszonki

A post shared by A. Ogonowska Jedzenie|Przepisy (@alicja.ogonowska) on

Promocja książki „Tylko tofu” wydawnictwa Buchmann

  • Post ze zdjęciem wybranego przepisu z książki
  • Organizacja konkursu na Instagramie
View this post on Instagram

To fu, czy to mniam? Długo zabierałam się za spróbowanie tofu bo zawsze kojarzyło mi się z czymś co najwyżej nijakim. Tymczasem dobrze przyrządzone tofu może nie tylko być pyszne, ale i wzbogacić nasz posiłek o cenne wartości odżywcze. Odkąd się przełamałam, bardzo je polubiłam i często dodaję do obiadów – nie tylko w wersji wege. Kto również jest fanem lub chce się przełamać, ten powinien ucieszyć się na wiadomość, że wczoraj miała miejsce premiera super książki „Tylko tofu” autorstwa Amelii Wasiliev. W książce znajdziecie 65 przepisów na proste dania i desery. Ja skusiłam się na błyskawiczny makaron ramen z tofu i imbirem – wystarczy te kilka składników, olej sezamowy, sos sojowy, garść sezamu i pyszny obiad gotowy! Od siebie dorzuciłam jeszcze cukinię. Razem z wydawnictwem @wydawnictwo_buchmann mamy dla Was do rozdania dwa egzemplarze książki. Zasady rozdania: Oznacz w komentarzu miłośnika tofu i napisz jak moglibyście przekonać tofusceptyka do przełamania się i spróbowania tofu! Wśród komentarzy wybiorę dwie najciekawsze odpowiedzi. Konkurs trwa od dziś do niedzieli 15.03.2020 do godziny 22:00. Wyniki ogłoszę w poniedziałek 16.03.2020 na story, zwycięzcy otrzymają również wiadomość prywatną. Instagram nie jest organizatorem konkursu. Książki zostaną wysłane zwycięzcom na terenie Polski po podaniu adresu w wiadomości prywatnej. _____ #konkurs #rozdanie #jedzenie #przepis #tofu #wegeobiad #weganizm #wiemcojem #zdroweprzepisy #przepisy #tofutomniam #ksiazkakucharska #zdrowejedzenie #jemwege #obiadbezmięsa #makaronztofu #makaron #gliwice #slask #pycha #pysznie #smacznego #rozdanieksiążkowe #weganizujemy #roslinniejemy

A post shared by A. Ogonowska Jedzenie|Przepisy (@alicja.ogonowska) on

Współpraca z gliwicką herbaciarnią i sklepem internetowym Herbaciarnia Esencja

  • Posty na Instagramie/Facebooku z oznaczeniem firmy
  • Prezentacja wybranych produktów firmy na InstaStory
  • Udostępnienie kodu rabatowego dla obserwujących

Współpraca z Siedlecką Manufakturą Kawy

  • Post na Instagramie/Facebooku zawierający lokowanie produktu oraz informacje o akcji „Kawa dla Bohatera”
  • Relacje w formie InstaStory

Ambasadorstwo firmy WOLT na terenie Gliwic, zajmującej się dostawą jedzenia z restauracji

  • Posty na Instagramie/Facebooku z oznaczeniem firmy oraz restauracji
  • Relacje w formie InstaStory
  • Promowanie konkursów i inicjatyw firmy
View this post on Instagram

Zanim przejdziemy do cyklu potraw wykorzystujących cukinię, to przed Wami mały przerywnik w postaci #prawdziwyczwartek u @mientablog . To już mój mały rytuał, co tydzień pokazuję Wam ile da się wyciągnąć ze zdjęcia 😀 Generalnie gotuję prawie codziennie, ale są takie dni gdy dobrze się poratować wsparciem. Ostatnie kilka dni spędząłam intensywnie walcząc nad zdobyciem dodatkowych literek przed nazwiskiem, a wtedy gotowanie nie było mi w głowie. Albo inaczej, właśnie było, najchętniej to zrobiłabym coś nad czym spędziłabym w kuchni pół dnia 😀 Ale na wszystko przyjdzie pora, a póki co cieszę się że mam w mieście lokal @michagliwice z takimi pysznymi ramenami! Ten na zdjęciu to Shoyu Mushroom. Niech Was nie zmyli zdjęcie – zupka ma 700 ml, w środku dużo makaronu (alkalicznego! To chyba dobrze!), różnego mięska i dodatków, mmmm. Zupę na czas dowiózł mi @wolt.polska , dzięki! Przypominam o kodzie: OGONOWSKA, rejestrując się z nim dostaniecie 3 darmowe podstawowe dostawy 🙂 A Wy lubicie ramen? Gotujecie sami od zera, czy ratujecie się sprawdzonymi knajpami? 😀 ________________ #ramen #zupa #zupanaobiad #gliwice #woltpolska #wolt #katowice #pycha #smacznego #pysznie #obiad #pomyslnaobiad #czwartek #magisterkasamasienienapisze #fotografiakulinarna #kulisyfotografiikulinarnej #krewetki #micha #czystamicha #wiemcojem #zdrowytalerz #kochamramen

A post shared by A. Ogonowska Jedzenie|Przepisy (@alicja.ogonowska) on